marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Världens bästa födelsedag.

Allmänt Permalink0
Alltså, vilken dag jag fick igår. Strålnade sol, fina presenter, gratulationer i massor, bubbel, god mat, fina vänner, varma kramar och blommor.
Jag hade önskat mig ett par örhängen från Caroline Svedbom och fick de här finingarna utav Ellen & Johan samt ett presentkort hos min fransstylist. Jipppiieee vad glad jag blev för båda, Örhängena hade jag inte specifikt önskat men gillar färgerna och formen jättemycket. De får följa med mig ut på äventyr i kväll ;-)
Snygga, eller hur, våriga färger (men funkar såklart året runt)
Efter kaffe & presenter på sängen blev det en cykeltur genom skogen där vitsipporna slagit ut och frukost på bästa och mysiga Brödkultur som ligger inbäddat i skogen uppe vid Sofiero gård.
 
 
Rosor & champagne ska man ha på sin födelsedag tycker jag. Röda rosor och kalla bubblor måste finnas.
Flaskan köpte jag enbart för namnet, Perfect Day, och jag har ingen aning om hur det smakar.
 
Strålande sol heeeela dagen höjde stämningen och humöret till det yttersta och jag njöt inne på våran lilla gård ett par timmar i ensamhet som var både självvald och ljuvlig.
 
 
 
Lunch bestående utav sallad med avocado, salami, fetaost och annat gott ihop med ett glas kallt rosé. Det är något visst med rosé och sol utomhus, den kombinationen andas sommar och frihet på något behagligt vis och ger hopp om vad som komma skall i form utav långa, varma sommarkvällar.
Ett annat sommartecken är lackade tånaglar och det är viktigt att de matchar maten, i detta fallet tomaterna. Det är sen gammalt.....
På eftermiddagen tog jag bussen in till stan för att möta upp Petra för en tidig  AW på Etoile. Vi trodde bara att det var att dyka in men det fantastiska vädret gjorde att det var fullbokat sedan i onsdags men vi lyckades med att ordna oss två platser i ett par timmar på deras terrass. Dj och solsken och kalla drycker var helt klart en bra kombination och det blir säkert fler besök här framöver. Jag/vi är bedrövliga på att ta oss in till stan men vi behöver ju egentligen inte det när vi själva har världens finaste uteplats....
 
Jag säger det ännu en gång, Vänner är livet.
Ännu en perfekt present och det bästa är att den är att se fram emot då arrangmanget är först i September. Tack fina goa Petra, det här ska bli skoj!!
 
Hemma igen på Stuterivägen väntade ännu en överraskning i form utav ett blomsterbud, lycka rakt in i hjärtat, från Faster Fia med familj. Jag älskar blommor och jag älskar dem om möjligt ännu mer när de kommer med bud, det ger en sååå lyxig och speciell känsla. Vita dessutom, du känner mig du Fia ;-) Tack finaste Ni.
 
 
 
 
Min helt fantastiska dag avslutades med grillning i all enkelht hemma hos oss med dessa godingar och det blev premiär för att sitta ute och äta.
 
 
Vilken dag, jag är så tacksam. Tack alla för att  Ni gör min dag till min och gör den speciell och delar den med mig. Jag älskar min födelsedag och jag vet att ni är många som inte alls vill bli uppvaktade eller göra något speciellt på er dag MEN om man som jag är på detta viset så är många roade utav att ge mig uppmärksamhet och det upskattar jag BIG TIME.
Tack för alla fina presenter, sms, instagramhälsningar, telefonsamtal med eller utan skönsång, upplevelser innan och de som komma skall i samband med min dag. Jag är varm i hjärtat. Och vet n,i om ett år är det dax igen, jag lääääängtar redan och då fyller jag dessutom jämnt, fast ändå inte. Fira ska vi i alla fall och helst någonstans i Europa om jag få önska.
Nu mina vänner är kaffet urdrucket, lakanen snurrar i tvättmaskinen och resväskan är inhämtad för att packas. Jag ska ut på äventyr med ännu en fin vän och firandet ska fortsätta. Tjoohoo! Nu blir det morsor på stan fast i en annan stad. Solen skiner idag med så passa på och njut.
Tjingeling.
 
Till top