marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Vardagen som den är

Permalink0
Fullt ös från första stund jag klev in på jobb i måndags, bara för att vi haft stängt har ju inte våra inkorgar haft det...
Massor utav order att hantera men efter fyra långa dagar med tidiga morgnar och sena kvällar börjar det att se hanterbart ut.

I onsdags var jag hos min kiropraktor för förebyggande behandling för rygg och nacke. När jag var där lät jag honom undersöka mitt knä som fortfarande inte vill som jag. Domen löd; meniskpåverkan! Men även knäskål och ledband var sargat samt inflammerade slemsäckar på baksidan av knäet.
Nu är det en Voltarenkur som gäller!
Eftersom jag inte tränat sedan midsommar är jag sjukt rastlös och min sömn börjar bli kass igen 😞 
Detta gjorde att jag tog på walkingskorna och gav mig ut på en snäll promenad som tyvärr inte gick så bra, efter typ 1-1,5 km kom smärtan.
Sjukt besviken gick jag hem igen, tog en dusch, hällde upp en brandy och tittar nu på Niklas mat

En kul grej är att vi from idag anlitat en städfirma som ska hjälpa oss hålla fint en gång i veckan. Fantastiskt härlig känsla att komma hem till ett nystädat hus.


Till top