Igår kväll var vi i Malmö med våra goda vänner Bailey & Ylva för att äta på den beryktade krogen; Bastard. En jättetrevlig lokal med go och kunnig personal och underbar mat!
Konceptet är att man äter ett flertal mindre rätter och menyn byts nästintill dagligen. Utbudet utav viner är eco och naturviner.
Vi lyxxade till det med en övernattning på Hotell Kramer som ligger på Stortorget i Malmö bara ett par 100 meter från Bastard. Dock fick vi upp tidigt som tusan eftersom Ellen hade match hemma mot Ängelholm klockan nio och den ville vi ju inte missa.
Stressigt blev det innan som vanligt men vi kom iväg i hyfsad tid. Premiär av nya blusen från Sixty Days :-)
Ett glas bubbel inledde kvällen efter att vi checkat in på hotellet. Standardrum var bokat men vi blev uppgraderade till Family Room extra ngt...  pga att det var fullbokat . Gjorde inget ;-) Stort och fint, synd att vi inte hann njuta utav det mer bara.
Griskind.
Rå oxe med ramslöksblommor.
Detta är ett axplock av det som inmundigades, blir tyvärr inte alltid att man sitter med kameran beredd. Lätt hänt att god mat försvinner från tallriken innan den hunnit förevigas.
Efter en trevlig kväll med goda skratt och historier tackade vi för oss med ett halvt löfte om att vi ska åka till Göteborg tillsammans för mer god mat.
En eftersläckare på Hotell Kramer.
Uppe på rummet och nerbädadde satte vi på tv;n för att se det sista på mellon, jag somnade dock direkt och fick läsa i morse att Måns tagit hem hela skiten. Duktigt jobbat men det ÄR en bra låt.
Tillbaka i Laröd fick vi se Ellen och gänget vinna över Ängelholm med 2-1. Grattis även här!!!