Nu har jag verkligen kommit igång med träningen, 3 pass denna veckan och det är bara torsdag. Inledde veckan med ett CX, ny release med min favorittränare Sara.
Det är alltid svårt att avgöra på första passet om det är bra eller inte.När det byts release är man ju som bäst på den gamla och det krävs ett par pass innan man får flyt i det hela...
Är fortsatt nöjd med mina skor från Salming, så nöjd att jag funderar på att köpa ett par till då de är nedsatta till nästan halva priset nu. Allidt bra att ha ett par inne och ett par ute!
 
I onsdags var det studiedag i skolan och jag tog ledigt för att hänga med Ellen en dag. Det gäller att  passa på så länge de vill ha en som sällskap.
 
Vi startade med en slö morgon hemma, jag som går upp kloclan sex varje dag låg oh drog mig till klockan åtta. Det är lyxigt att bara vara. Efter att vi gjort oss iordning blev det frukost på stan. Ellen som aldrig varit på Två Systrar ville såklart prova det. När vi kom fram var det fullt så vi fick vänta en kvart innan det fanns en ledigt bord åt oss. 
Jag tog favoriten med Brie & lemoncurd medan Ellen testade en köttbullssmörgås som fick mer än godkänt.
Och självklart varm choklad med vispgrädde, är man ledig så är man ;-)
 
När man väl tagit sig till stan gäller det ju att shoppa lite. Vi skulle "bara fönstershoppa" men det blev ändå ett par jeans till Ellen och ett par skor åt mig. När jag köpte skor blev det även ett kärt besök hos Tove min fd kollega och väninna som jobbar kvar på Håkansson`s
 
Tuffa både till byxa och kjol med lite grov strumpbyxa.
 
Eftermiddagen blev till ett IKEA projekt så nu har vi äntligen löst garderobsproblematiken. Ny hurts i vårt sovrum och den tillfälliga klädställning som jag haft åkte upp på Ellens rum där den kom mycket mer till sin rätt.
 
Kaos, hatar det. Blir på riktigt stressad över oordning.
Men det här blev ju superfint! Eller hur?
 
Igår kväll kom hösten till Laröd och även idag har det blåst och regnat rejält.
 
Jag skulle träna efter jobb idag och till min stora bevikelse visade det sig att mitt planerade CX pass var inställt pga en sjuk instruktör och ersatt  med ett Core pass a lá Tabata. Jag har aldrig gått på Tabata för jag har trott att det var mkt mer hopp och att mina knän inte skulle klara det MEN det visade sig vara fel (i alla fall idag)
Det blev ett superpass! Tabata är ju intervallträning med mycket kondition, mycket kondition....
Och som alltid kan du variera rörelserna om det är ngt du känner att du fysiskt inte klarar.
Det kommer att bli fler Tabatapass för min del, tjoohoo! Ibland är det bra när saker bara sker över ens huvud.
Roligt var oxå att springa på min kompis Åsa som skulle på samma pass <3
På vägen hem skulle jag handla lite, bla blommor till imorgon då jag ska ha en väninna på middag. Av ngn anledning sålde Willys ut vissa av rosbuketterna för 10:-/st Jag tog två buntar och fick en rejäl bukett på köksbordet som doftar ljuvligt.
En annan trevlig överraskning som väntade hemma var de här fantastiskt goda kolorna som Ellen gjort helt själv. Mjuk kola smaksatt med salt. Mumsigt! Jag har redan smakat två ...
Visst e det fantastiskt, jag blev i alla fall glatt överraskad. Vilken talang hon är vår dotter.
Nu blir det ett glas rött, uppkrupen i soffan. Jag är så där behagligt trött efter träning och en intensiv arbetsdag.
Att vara ledig en dag betyder att man får jobba dubbelt (nästan) dagen efter. Hur som helst var det en väldigt skön dag igår :-)
 
Kram på er.