Världens bästa bageri har öppnat här i Laröd, eller ja, vid Sofiero, men det räknas väl till Laröd? Brödkultur 2:0 heter det och jag har sedan de öppnade i tisdags varit där två gånger redan och jag äter ju inte ens bröd ;-)
I tisdags på premiärdagen blev det Levain som vi hade till middagen, kardemummaknutar bara för att det var så löjligt och gott och hemgjord kola med äpplesmak. Mmmmm....
 
Idag spelades Antikrundan in uppe på Sofiero Gård där bageriet ligger och de var minst sagt kaos när jag kom förbi efter jobb. Idag köpte jag ett grovt rågbröd att inta till frukost imorgon (jag längtar redan) Idag är det 5:2 och således inga utsvävningar, bara en enkel omelette med tomat till kvällsmat. Ellen hade haft en "skitdag" idag så för att få henne på bättre humör fick det följa med ytterligare en kardemummaknut hem åt henne.
 
Det är få saker som tröstar så bra som mat när man haft en tuff dag och vill komma på rätt köl igen ;-)
Till middag i tisdags ihop med det goda brödet blev det en variant på Paolos kyckling som vi gjort flera gånger tidigare. Istället för rödlök och rosmarin blev det nu citron, kapris & färsk salvia. Enkelt, rustikt och gott, precis som en äkta Italiensk middag ska vara. Inga krussiduller, bara bra och enkla råvaror.
 
Ett par träningspass har det oxå blivit denna veckan, ett par PW och igår ett hemmasnickrat Tabatapass som känns idag. Troligtvis blir det ett till idag men med lite mer kondition än styrka. Tabata är ett utav mina favoritpass.
Imorgon  är det dax för konferens med jobbet, vi ska vara i Mölle och bo på Hotell Kullaberg. Det kommer att bli lite strategiplanering, wokshops, teambuilding och goda middagar. Vi brukar alltid ha någon form utav aktivitet på eftermiddagen efter avslutat arbete innan middagen och vad det är är hemligt fram till start.
 
Tidigare har det varit bla segway, yoga, lerduveskytte, lösa mordgåtor, vinprovning mm. Undrar vad det blir imorgon?
 
Jag blir hämtad utav två kollegor vid åtta och sedan börjar vi att jobba klockan nio, jag ser verkligen fram emot morgondagen. Det känns liksom inte som jobb, mer som ett sant nöje.
Det är säljavdelningen som ger sig iväg denna gången och jag tror att vi är åtta stycken. Min nya kollega Heléna som börjar att bli varm i kläderna ska med på sin första C&M konferens och det är ju ett ypperligt tillfälle för henne att lära känna oss lite bättre och tvärtom såklart.
 
Vi hörs vänner, nu ska jag roa mig med att betala räkningar. Man hinner aldrig se pengarna innan de försvinner åt olika håll ;-) Njut kvällen.