Snaaaaart....
 
Just nu längtar jag efter två saker; först semester och sen att flytta!! Semestern startar i eftermiddag och flytten först om ett par månader. Båda lika efterlängtade...
Egentligen längtar jag efter en sak till, nämligen fint väder!
Jag är förberedd när eftermiddagen kommer. Info att lägga i mitt postfack, autosvar på mailen & telefonen & växeln är laddad med ett utgående meddelande om att vi håller stängt vecka 29-30
Så här glad var jag igår när arbetsdagen närmade sig sitt slut och vi på sälj skulle på en avslutnings aw inför sommarledigheten 
Sedan vi byggde om våra kontor har vi fått en riktigt bra "selfiespegel" utanför toaletterna i vårt kapprum ;-) Jeans, boots & top räcker fint en mulen torsdag.
När vi bokade vår AW för ett par veckor sedan var det strålande sol och vi hade en idé om att vi skulle vara nära vattnet och solen. Nu blev inte vädret riktigt som vi tänkt oss men det är ganska vackert att vara i hamnen även när det blåser & regnar. Regnet klarade vi oss dock ifrån men det kom med full kraft på natten istället.
Relativt ny öldrickare som jag är så har jag inte full koll på utbudet och dessutom så utvecklar man sin smak desto fler varianter man kommer i kontakt med och utbudet är ju enormt. Peroni som jag tidigare tyckt var god har nu i mitt tycke en alldeles för snäll smak men fungerar fint innan mat och säkert som törstsläckare en varm dag. Lagom stor också. Halvlitern är generellt för stor för mig.
Platsen för gårdagens  nedslätt var satt till Roy´s i Norra Hamnen där ingen utav oss varit på många år. Förväntningarna var inga alls egentligen men vi var överraskande positiva allihopa när vi summerade kvällen.
Fisksoppa & ett glas Chardonnay blev det till mig. Menyn var liten men komplett och likaså vinlistan där alla sorter dessutom gick att få på glas, extra plus för det.
Visst är det en ynnest att ha stranden & hamnen mitt inne i stan och dessutom är Helsingborg ett utav få ställe (kanske tom det enda) där du kan se solen gå ner mellan två länder. Igår såg vi dock ingen solnedgång men den kan vara magisk just här.
 
Fredagsfeeling vänner, jag säger bara fredagsfeeling....