Igår på min promenad dök frasen i rubriken upp i en låttext precis när molnen såg ut så här <3
Det är ju precis så man vill känna; att det bara finns en väg och att det är framåt, uppåt. Att ingen får trampa på dig eller förminska dig.
 
Idag var det dax för tandläkarbesök och det är/var absolut inget jag ser fram emot. Som väl är så har jag bra tänder och behöver inte gå så ofta. Jag har dessutom världens bästa tandläkare, Jag lovar; Världens bästa.
 
Jag förstår inte varför jag oroar mig så varje gång. Nu var det lite x spciellt då det var första tandläkarbesöket efter min sjukskrivning. Jag resonerade med Claes (tandläkaren) om vi skulle göra pinan kort och bara köra utan bedöving men det avrådde han å det bestämdaste ifrån. Vi kom fram till att bedövning utan adrenalin var det bästa för mig denna gången och så fick det bli.
 
Självklart gick allt jättebra & Clas var en pärla idag, mer än vanligt. Nu är jag ett par tusen kronor "fattigare" men samtidigt oerhört tacksam för den tandvård och de möjligheter vi har i Sverige idag. Något hände med mig vid detta besöket idag, ngt med min inbyggda ångest känns lättare, som om detta var ett kvitto på ngt vis på att jag faktiskt kan genomföra saker som är utom min kontroll, att faktiskt lita på andra människor.
Höstlov innebär kompisar och övenattningar. Idag blev Johan och jag "utslängda" och passade på att ha Date Night på den lokala pizzerian  ;-) Ellen och Saga gjorde egen pizza hemma.
 
När vi kom hem igen blev det ett par parti Yatzy och Ben & Jerry glass.
Nu ska jag göra som Bob och krypa ner i min säng. De två senaste dagarna har jag börjat att arbeta klockan sju och det känns i kroppen nu. De tidiga morgnarna har varit självvalda  då min kollega varit höstlovsledig måndag och tisdag. Att köra avdelningen själv fungerar ett par dagar men då tycker jag om att komma in tidigt och sortera upp innan telefonerna börjar att ringa. Igår var en galen dag.... Idag lite bättre :-)
Imorgon väntar promenad efter jobbet med Petra och sen lite lillördag på det. Med lite tur så blir det en variant på råbiff tilll middag. På lunchen imorgon ska jag oxå till bilhandlaren, antingen blir det service och vinterdäck på min befintliga bil eller så blir det något heeelt annat, vi få se ;-)
 
Sov gott vänner.