Trots att jag hade en sargad hals redan igår bestämde jag mig för att gå på Yoga. Jag tänkte att det är inte så ansträngande utan att det ska gå samt att jag väldigt gärna ville gå på klassen. Att genomföra yogan gick utan några som helst problem förutom att jag alltid blir lite låg efteråt, undrar varför?
 
När jag kom hem äntade den här goda salladen på mig och det var bara att sätta sig till dukat bord. Så himla gott & fräscht och perfekt efter träningen. Kycklingsallad med avocado & fetaost, dessutom grillad kyckling med bra smak i.
 
I morse vaknade jag med en hals som det knappt gick att svälja med och än mindre att prata. Jag kraxade som en gammal skata (vilket jag tydligen är också) men mådde helt ok för övrigt. Jag gjorde mig en stark ingefärashot och bestämde mig ganska snabbt för att åka och jobba i alla fall.
Herre min skapare vad kallt det var imorse, tolv minus!! Bilen hann inte bli varm på vägen till jobb.
Jag hade laddat med diverse attribut för att överleva dagen men det som skulle bli tuffast idag visade sig vara kylan, vi har typ lika kallt inne på kontoret som det är ute ;-)
 
Alla kollegorna fryser som små isbjörnar här idag. Jag har mössa på, vissa har underställ och en del ytterjackan samt att vi har två stycken portabla element som vi värmer upp våra rum med. Alla sitter med stängda dörrar och korridoren är tyst och stilla. När du värmt upp ditt rum lämnar du elementet vidare till nästa rum....
 
Vi har vantar som profilprodukter åt våra kunder och nu har en del utav dem fått gå ett annat öde till mötes. Nästan samtliga kollegor har offrat ett par för att kunna skriva utan att händerna kroknar av kyla!!
Fullt påklädd alltså. Vantar, mössa & yllekofta. Lunch? Icke att jag ger mig ut i denne kylan om jag inte måste, idag blir det ett lågt kaloriintag, det finns väl någon fruktkorg någonstans.
Tjingeling, Hoppas ni har en varmare lillördag än jag.