Hej där, Nu är påsken inledd och skärtorsdagens lilla överraskning är avklarad. Nu kör vi på med lite mer firande och mycket avkoppling.
Igår startade jag min lediga dag med provtagning hos min läkare och gjorde "sjutusen ärende på kortaste möjliga tid" innan jag åkte till bästa Petra på Eco Face och fick  världens mest välbehövliga massage.
 
Johan gjorde igår sin sista arbetsdag på Euro Poultry och jag hade styrt upp en liten AW/överraskningsfest för honom här hemma i all enkelhet. Öl, bubbel, mingel, sköna människor, enkel förtäring, musik och skönt umgänge, bara vuxna och inga barn denna gången. Ellen var i maskopi med mig och hjälpte till att hålla honom borta tills dess att gästerna anlände så att det så mycket som möjligt skulle bli en övrraskning.
 
Min skinnklänning från Zara (köpt till julfesten 2016) fick bli gårdagens outfit. Ett riktigt fynd som man alltid känner sig fin i.
Snacks av lite olika sorter samt korv & bröd med tillbehör, enkelt, gott och AW style....
 
Inga barn men väl en liten mops.
 
 
Fördelen med AW är att det startar tidigt och då oxå (oftast) slutar i rimlig tid. Jag känner mig stark idag!! Vi hade en rolig kväll med högt och lågt och det kändes som att alla var nöjda och glada, Jag var det i alla fall. Älskar att hänga med kompisar under enkla former för då kan man vara så många fler och det kräver inte så mycket förberedelser. Enkelt och okomplicerat är mitt nya koncept.
 Bilderna som jag tog på våra fina gäster såg alla ut som ett skämt så av respekt och hänsyn till att jag vill behålla mina vänner kommer jag inte att lägga ut de mingelbilderna, ha ha.. 
 Vi förärades vackra blommor i massor från gästerna ihop med goda drycker och en häftig bok .
Vädret är ju en ständig snackis och i synnerhet nu när vi ska vara lediga några dagar och gärna vill kunna spendera tid utomhus. Gissa om jag var lycklig imorse när det visade sig att solen sken från en klarblå himmel.
 
 
 
 
Efter kaffe & frukost blev suget efter sol så stort att det bara var att snöra på sig skorna och ge sig ut på en promenad. Petra gjorde mig sällskap och turen gick ner till Hittarp och havet där vi satte oss på en bänk och njöt utav solens varma strålar.
Medan vi gav oss ut på en promenad gav Johan sig i kast med att högtryckstvätta alla våra utemöbler, två stora bord, sexton stolar och två fotpallar. Nu är det sååå rent och fint kan ni tro så det lär väl regna imorgon ;-)
 
 
 Och julen varar än till påska, Nere på hamnplan fann vi resterna utav julen....
Solen sken fortfarande när vi kom hem så det blev kaffe & bullar i solen i de nytvättade möblerna. De första varma vårdagarna är de absolut bästa!! Ljuvlig eftermiddag med minsta möjliga action. Fler sådana tack.
 
 
 
Nu ska gårdagens party städas undan och sen tar vi nya tag inför morgondagens påskmiddag som ska tillbringas ihop med släkt och familj. Övriga påskdagar ska spenderas med film, böcker, träning och promenader, även kallat återhämtning. Visst är det endå rätt gott att vara ledig.