Hej vänner, Igår var det dax för "bubbelklubbens" tredje träff och det var min tur att  vara värdinna för den. Vi var åtta stycken glada tjejer som strålade samman i den gemensamma nämnaren att vi alla gillar bubbel.
Vi provar alltid tre sorter; en champagne, en cava & en prosecco ihop med lite mat i all enkelhet. Hela grejen är att det ska vara roligt ihop med enkelhet. Ingen ska känna något krav eller någon prestationsångest att vara bättre än den förra. Vill man och hinner man inte laga ngt går det bra att köpa färdigt alternativt bara servera snacks (jag tex hade klarat mig läääänge på chips)
Vår bubbelklubb sammanträder alltid på måndagar för att förgylla vardagen lite och för att helgerna är så in i hoppsans uppbokade med en massa annat OCH dessutom så sitter vi inte uppe halva natten eftersom de flesta av oss ska jobba dagen efter.
Varje gäst tar med sig tre champagneglas och dyker upp med ett glatt humör. Thats it!!
 
 
På söndagen hade jag förberett en parmesanostpaj (såååå god och sååå enkel att göra) som serverades ihop med ruccola, tomater, oliver, lite chark och ett surdegsbröd. Kaffe & lite glass efteråt. Enkelt & gott.
 
Alltså, jag är lite kär i kläderna jag köpte förra helgen. Igår hade jag enbart linnet ihop med ett par skinnbyxor och jag tänker mig att jag framöver kan ha kjolen ihop med en grovstickad tröja alternativt collegetröja och till det sneakers eller boots eller varför inte ett par stövlar.
 
Lite gott att starta med medan vi minglar och inväntar att alla ska komma på plats.
 
För er som inte hört det tidigare, Vi är fyra stycken ordinarie i klubben som vid varje tillfälle bjuder in varsin ny gäst (vi är alltså åtta stycken varje gång) detta för att vi ska få träffa nya goa tjejer och för att vi ska hitta nya samtalsämnen. Ett slags nätverkande. Igår var det två av gästerna som tyckte att det var så trevligt att de gav förslag på hur man kunde göra för att få vara med vid fler tillfällen. Det kanske kan komma att bli så framöver. Vi stänger inga dörrar, Bra ideér ska man ta till vara på.
 
 
 
Som värdinna fick jag förutom det trevliga sällskapet en hel massa fina presenter som jag kan njuta utav framöver. Lyckligt lottad är jag att ha så fina vänner.
 
 
Alltså, ett doftljus som doftar så ljuvligt och som du dessutom kan använda som massageolja. Vilken bra kombination.....
 
Efter en så härlig kväll som igår somnar man med ett varmt hjärta och vaknar förhoppningsvis med samma goa känsla dagen efter. Det gäller då att bevara den känslan så ett par gula skor fick avspegla min sinnesstämning från gårdagen när jag åkte till jobbet idag. 
 
 
Efter jobbet idag skulle jag träna styrka, mitt första gympass på en dryg vecka. Full av motivation körde jag dit och upptäckte när jag parkerat bilen och kom till dörren att jag glömt mitt passerkort hemma. Morr!! Bara för mig att vända hem igen och nej, jag körde inte tillbaka. Det blev ett hemmapass, typ Cirkelfys fast utan cirkel, den kändes lite onödig när det bara var jag (och Bob) Tolv övningar i intervallet jobba 40 sekunder, vila 10 sekunder, två varv. Jodåmensåatt, det funkar det med och man kan köra slut på kroppen hemma oxå. Hepp hepp!!
 
Onsdag & Lillördag imorgon. Då gör jag nog ett nytt försök på gymmet, då med en timmes skivstång. Och ja, mitt passerkort är nedpackat i gymväskan. Ha en fin kväll vänner.