marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

En perfekt helg

Allmänt Permalink0
Förra helgen var en sån helg man önskar sig fler utav. Allt händer och ändå ingenting. Avkoppling, egentid, tillsammanstid, träning, god mat och oväntat solsken. Ljuvligt. Tyvärr går det alldeles för fort bara. 
På lördagen fick Ellen feeling och lagade mat åt oss, Älskar när det händer för hon är så duktig, hon har en speciell känsla för smak, form och utförande. En Agnolotti pasta, från grunden med egen deg och allt, fylld med kantareller och västerbottenost och en smörig sås. Och parmesan. Mumma. 
När det vankades så fin middag fick jag oxå feeling och fixade till mig. Klänning och lockar. Och lite make up, mer än den dagliga mascaran då. Och en drink och lite musik. I badrummet som på den gamla goda tiden. Ni vet, förr när man hade förfest i badrummet. 
Kavla. Kavla. Kavla. Vänta. Kavla och fylla och skära. 
Perfektion 👌
Ett Gott glas rött till i skenet av tända ljus. Fin restaurang fast hemma slår krogen alla dagar i veckan. 
Nöjd, mätt och glad. Receptet hittades på en Youtube kanal vill jag minnas så man fick lyssna och titta och sen utföra efter bästa förmåga. Och bäst blev det, Visst är hon en riktig stjärna vår dotter 🌟 
Söndagen betydde fotboll för Johan och Ellen medan jag stannade hemma och bakade. Kanelbullens dag står för dörren och pluggkvällarna är många så det här är perfekt att ha i frysen. Dubbel sats, två plåtar med kanel och två med vaniljfyllning. 

Mellan jäsning och utbak njöt vi i solskenet, min lille mops och jag. September, slutet av september och bikini, det trodde man inte när man vaknade. 


Ett par bra pass oxå, riktig bra till och med. Kroppen är i harmoni med mig, svarar som jag vill och då är det extra kul. Funderar dock på att byta gym av lite olika anledningar men är inte riktigt där, ännu. 
Jobbet har varit en utmaning den gångna veckan. Mer om det sen för idag är det lördag och jag är ledig. Ligger i en annan säng i en annan stad och vaknar. Vaknade tidigt, övriga i huset sover men snart blir det liv och rörelse och roligheter. Njuter i tystnad och ensamhet en liten stund till. 
Det här citatet är klokskap och lite av ett mantra. 
Mina vänner, Jag önskar Er en fin lördag. Vi hörs snart igen. 

Puss & Kram 





Till top