marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Lev Nu, dö sen.

Allmänt Permalink1
Livet. Vart tar det vägen? 
Redan fredag igen och det verkar ha blivit min grej att försöka hinna in hit och skicka iväg en fredagshälsning. 
(null)
Det har ju hänt massor sedan förra fredagen, både bra och dåliga saker. Kul och ledsamma saker men så är det ju, ibland bara råkar det hopa sig och bli lite för mycket av det svåra och jobbiga, det där som hugger tag i hjärtat.
(null)
Fredagsmys hemma blev det och samtidigt uppladdning för den stora 18-års festen 🎈
Entrecôte och en ljuv Ribera. En perfekt kväll.
(null)
Bagageluckan en lördag förmiddag och ett "groggbord" senare samma eftermiddag.
(null)
Vi jobbade med gemensamma insatser på för att förändra en rätt nedgången lokal till en ngt festligare sådan för att ungdomarna skulle kunna roa sig och slå klackarna i taket. 
(null)
(null)
När vi föräldrar gjort vårt var det bara vackert att dra sig tillbaka så att partyt kunde börja. Våra fina tjejer på de enda bilderna som jag fick ta och som godkändes för att lägga upp.
(null)
Medan tjejerna partajade med sina kompisar hängde vi föräldrar ihop över en god middag och ett glas vin. Trevligt värre och rätt vad det var så kom samtalet om att de behövde bli hämtade och då hade klockan nästan hunnit att bli 01, jisses vad de timmarna försvann snabbt men så är det ju när det är trevligt.
(null)
Ceasarsallad de luxe.
(null)
Söndagsträningen bestod dagen efter av städning (🙈) av lokal efter drygt 50 ungdomar och en långpromenad på ca 8 kilometer. Fina ungdomar har vi det måste jag ändå säga och de vi inte vet det har vi inte ont utav ❤️❤️❤️
Söndagen innehöll oxå ett långt och utförligt sms från en nära vän som blivit sjuk, åkt ambulans och där och då befann sig på sjukhus. Nu är hon hemma igen men jag insåg hur lätt det är att förlora ngn, det här kunde gått riktigt illa och jag hoppas att hon kommer att återhämta sig utan några framtida men. 
Måndagen inleddes sedan med ett styrkepass utklädd till en Teletubbies. 
(null)
Energipåfyllning behövs. Exempel nedan.
(null)
Granola, yoghurt, banan och jordnötssmör. 

Min fina vän Marie från Mölndal hade event med kunder här nere i Skåne och kom förbi med en för tidig födelsedagspresent oxå åt vi lunch tillsammans på Väla innan hon drog söderöver mot Malmö. Den här dagen bjöd helt oväntat oxå på ett rejält snöoväder, stora flingor dalade i ett par timmar innan det bestämde sig för att det var nog. Tack för det.
(null)
Mycket passande present, bra för självförtroendet 💫
(null)
Träningsveckan har varit givande och träningsvärken har varit/är närvarande. I tisdags ett Tabatapass som jag själv satt ihop och där jag körde slut på mig så att svetten sved i ögonen, puuh 💦
(null)

(null)
Väl hemma på kvällen så firade vi att vår begåvade dotter satte teoriprovet för det kommande körkortet. Hon är en fucking 👑 som reder ut detta samtidigt som hon roddar skolan, det tuffa ÅK 2 på naturprogrammet. Stolt som mamma över hennes kapacitet och nu gissar jag att vi går in i slutspurten på det här och att det efterlängtade körkortet är nära
(null)
Tulpansäsongen ändå. 
Älskar den och gårdagens ryggpass som även det känns i min kropp idag. 
(null)
Livet har delat ut lite utmaningar den senaste tiden och igår var vi på begravning av en nära släkting. Efter en långt tids sjukdom var hennes tid på jorden nu över och vi fick säga farväl. Det var en fin, innerlig och väldigt varm ceremoni. I ett kapell, ingen präst och ingen orgelmusik men med mycket texter, dikter och mer modern musik på högtalare. Jag tyckte om upplägget och det blev ett väldigt fint och närvarande avsked med vad jag tyckte var sanningar om personen ifråga. Jag upplever ofta att "det där talet/brevet" blir till något som inte alltid ligger nära verkligheten men det gjorde det här. Anne var en oerhört närvarande och inkluderande person som lyssnade när man pratade. Hon lyssnade intensivt och med ett genuint intresse och det kom verkligen fram här.

Nu försöker jag att skaka av mig ledsamheter för nu räcker det på ett tag. Fredagkväll snart, vänner på ingång på middag och både lördag och söndagar innehåller trevligheter. Och sol.

Puss & Kram



Till top