marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Livet efter femtio.

Allmänt Permalink0
Är det nu livet börjar? 
Femtio är det nya trettio sägs det ju. Nu är ju inte jag 50, än. Men väldigt snart nog och jag måste säga att jag känner mig både klokare och starkare på flera sätt. Sen finns det ju saker som man såklart undrar, vad fan hände här egentligen!?
Efter Johans firande har den senaste veckan ägnats åt att återställa och  återskapa rutinerna. Nu är det inte så svårt för de sitter efter så många år nu så djupt förankrade att det vid det här laget att ett sidospår gör alls ingenting, varken mentalt vikt eller styrkemässigt.
(null)
Däremot längtar jag efter och saknar min träning när jag är ifrån den, och tro mig så har det inte alltid varit ❤️
(null)
Jobbar mot mitt mål för ett långt och friskt liv. Och för magrutor och tonad kropp 🤣🤣
För att jag tycker att det är snyggt och för att det får mig att känna mig stark. 
(null) Vad har annars hänt? Johan har varit i Stockholm hela veckan på en stor mässa och jag har varit gräsänka. Packat mina matlådor, ombyten och annat som hör livet till i vardagen. Åkt fram och tillbaka mellan hem, jobb och gym. Njutit en god drink i gott sällskap och allmänt balanserat och jonglerat.
(null)

(null)
Mexico 75, en favorit.
(null)
Mellis och proteinpåfyllnad där det behövs och där jag befinner mig. 
Bobbe är med på gymmet. Alltid nära, på revbenens högra sida. Tänk att det snart är ett år sedan han gick över regnbågsbron. Lille gullet vårt. Jag hittade bilder och filmer från hans sista dag häromdagen och bölade och snorade och det högg till så i hjärtat. Vissa dagar gör det fortfarande ont i hela kroppen.
(null)

(null)
Oxå var det det här med bilen då. Igen. Det känns som att det aldrig tar slut. Suck. Datorer och elektronik i all ära men va fan, det går ju snart inte ens att fylla på olja eller spolarvätska själv. Så fort det är minsta lilla så ska det skapas ärende, kopplas upp, felsökas och utvärderas INNAN man ens kan tänka vad det skulle kunna vara…
(null)
Nu är jag ju en jävligt envis och tröttsam kund emellanåt så de "kapitulerade" vänligt och gav med sig trots att garantin gått ut. Utmattningsmetoden skulle man kunna kalla det och de insåg väl (som man själv gör ibland) att den här tröttsamma kunden pallar vi inte med mer. Vi släpper det på goodwill eller vilket konto de nu belastade för att få frid. Jag tackade för mig och sa med glimten i ögat att nu hoppas jag inte att vi ses förrän i December när bilen ska returneras. 
Och ja, jag är nu en nöjd kund och tycker att de visade på god service.
(null)
När man är gräsänka får man soffan för sig själv utan att det ingår fotboll varje kväll. Glodde på serier och skrollade på telefonen.
(null)

(null)
Hittade det här och det gör mig så glad. Den här tokiga och härliga och underbara vänskapen som kommer ur en skidresa på samma ort fast vid olika tillfällen.
 Vi på julen och de på Nyår i Obertauern för två år sedan. På kort tid har vi hunnit med en massa knas och bus och mer ska komma. Mitt lyckopiller till vän.
(null)
 
(null)
Jag behöver VERKLIGEN uppdatera garderoben med lite nya träningskläder för shit vad det sliter när man tvättar flera gånger i veckan. Skulle ännu hellre behöva en sponsor för allt är så jädrans dyrt.
(null)
Rågsmörgås med mycket fibrer, lite socker och med hummus och avokado. Mums. 
(null)
Mer träning och mer fokus på färgglad och proteinrik mat. Någon sa, ät som regnbågens alla färger och det låter väl både fint och sunt.
(null)
(null)
Frukost på jobbet, matlåda till lunch och nu när kocken varit bortrest har jag fått laga mat själv och DET hör verkligen inte till vanligheterna ska ni veta.
(null)
Han var dock snäll nog att lämna lite av sin produktportfölj hemma. Häromdagen blev det en Senegalesisk gryta på pumpa och sötpotatis smaksatt med chiliflakes och jordnötssmör. När jag lagar gör jag gärna en större laddning så att det blir till matlådor oxå. Den här blev riktigt bra och receptet hittar ni i senaste Ica Buffé, antingen i papperstidningen eller på nätet 🧡
(null)
Helgen står för dörren och ikväll är det AW på Stuterivägen. Med gott sällskap och i nya jeans. Köpte ett par högmidjade, vida och croppade häromdagen. Trodde väl aldrig att det skulle hända igen men det gjorde det. (null) Jag behöver lite tid att vänja mig för jeans som gått ovanför höftbenet har jag inte haft sedan nittiotalet tror jag. 
Det är mycket tyg och lite lätt klumpigt men som sagt, man vänjer sig nog.
(null)
Hej fredag, veckans bästa dag.
(null)
Jag önskar Dig en fin helg och hoppas att livet  är snällt mot dig. Tack för att du läser här. 
Ikväll ska Ellen laga pasta och jag ska poppa bubblor. Kanske välja ut ett gosigt Italienskt rött och dansa i otakt och sjunga falskt medan jag fixar och väntar på gästen.

Puss & Kram ❤️




Till top