Visst är det ljuvlgt med sol och lata dagar.
Bob och jag har njutit av värmen och latheten mellan promenader och träning. Jag startade dagen med frukost i sängen och därefter blev det sju kilometer i skogen med vitsipporna som ett marktäcke i grönskan.
 
Gymmet lockade inte så mycket däremot lockade det att träna så jag valde att köra ett pass utomhus/hemma medan Bob snarkade i takt till mina olika set. Skönt med frisk luft istället för ett svettigt gym ibland.
 
 
Lite starkare, lite bättre och en bit på väg mot formen.
 
 
Här har jag slumrat. Underbart och välbehövligt. Jag har tankat D-vitamin och fått lite färg på näsan.
 
Det blev oxå premiär för att hänga tvätt utomhus och det är något visst med den känslan för att inte tala om doften. Nytvättade handdukar och träningskläder som doftar sommar, mmmm....
Framåt kvällen gav vi oss iväg för att handla och ordna ärende och det gav lite nya blommor till hallbordet. I all enkelhet men man blir glad av färska blommor. Idag är det måndag igen men inte en vanlig måndag eftersom jag är ledig och Johan jobbar halv dag. Lite fix på fm och sen är det Valborgsfirande med vänner på kvällen. Vi får se om det blir någon brasa i år. Jag har sett bålet nere på stranden men frågan är om det ska få brinna i år?
Det som blev kvar av kvällen tillbringades på soffan med böcker, film och dokumentären om Avicii. En skön söndag helt enkelt.