Inledde helgen på bästa sätt med en aw Hos Bo, så mysigt att åka direkt efter jobb. Veckan som gick var oerhört hektisk pga sportlov, planerad ledighet och oplanerad ledighet i form utav sjukdom och VAB. Annelie och jag hade ett par sköna timmar med god mat och gott vin innan vi rundade av och tog bussen hem. Som vanligt läste jag tabellen fel och fick stå och vänta en kvart x, att jag aldrig lär mig...
Lördagsmorgonen startade tidigt pga ett par pigga och hungriga mopskillar. Johan stekte kesoplättar åt mig som skulle träna, perfekt mat att träna på dock fastnade jag i garderobsrensning så det blev inget pass utan en pw istället.
Tillbehör blev Ellens fredagsgodis, chokladdopade jordgubbar med popcornscrunch.
Helsingborg är ju så galet vackert. Jag var tvungen att stanna och njuta en stund vid Fria Bad, man blir lycklig av att sitta där och höra vågorna slå. Ett utav målen var att gå förbi Jesper och köpa fisk till söndagens middag med fam Andersson men det var så galet mkt folk där (roligt för J) att jag utnyttjade förmånen att få hemleverans. Jag skickade ett sms med mina önskemål och hämtade sen fisken hemma hos J. Det är service det. Tack bästa Jesper. På kvällen var det dax för Februari månads familjemiddag på Stuterivägen och det blev som alltid en trevlig kväll som inleddes med champagne och avslutades med Mello.
Johannas dotter Astrid fyllde 11 år igår och nu när vi håller på och rensar här hemma så hittade Ellen ettkort på de båda taget för ett par år sedan, tänk vad tiden går. Sötnosar!!
Även idag bestämde jag mig för att träna utomhus och få frisk luft istället för att gå in på gymmet. Det blev 7 km pw som bla innebar att ta trapporna från Hittarp och uppåt. Satan vad jobbiga de är! Men grymt effektiva, mjölksyra är bara bonus som en av instruktörerna på NW brukar säga.
Glöm inte att stretcha! Imorgon blir det cx, körsång på solfångaren och annat kul bla blogg om både lördagens & söndagens middagar. En helt underbar helg som även denna gång gick alldeles för fort.