marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Som som sommaren…

Allmänt Permalink0
Hej på Dig fina Du 💛
Vill bara säga Hej, det är hektiskt nu, mycket överallt och jag ska försöka hinna med här, bli lite bättre på att skriva om vad som händer och sker. Om livet, om känslorna, om vännerna. Till dess försöker vi tillsammans att juta av livet och ljuset, ok?
(null)
Mitt vardagsrum en tidig morgon där ljuset silas genom jalusier och blommor.
(null)
Sommaren ska spenderas hemma i Sverige så uteplatserna kommer att användas flitigt och till dem har jag beställt lite nytt piff att ha till de olika sittningarnas dukning.
(null)

(null)
Vi som bor nära stan, strand och hav har oxå 
"vi bor på landet" känslan runt hörnet. 
Lite bilder från mina kvällsrundor som jag försöker få till om kvällarna. Så mysigt nu när korna är utflyttade i hagarna 🐮
(null)

(null)
Morsdagsblommorna uppblandade med lite vita favoriter. 
(null)
Och, matcha alltid kjolen med mattan. 
Det är sen gammalt… 
Kundbesök med lunch vid vattnet i tisdags krävde absolut inte klack och kjol men jag tycker ju om att klä mig fint så varför inte. Det blev ett jättebra och givande besök.
(null)

(null)
Ibland blir det x tidiga morgnar och då blir det kaffe i bilen/på kontoret. Jag är ensam på min avdelning denna veckan och även på onsdag när vi öppnar efter stängning, vi har långledigt nu över Nationaldagen, så nu blir det några extra timmar och ett jädrans tempo. Jag är duktig på att växla upp och prioritera när det behövs så det är ok att gasa på. Helt ärligt, jag gillar utmaningen det ger.
(null)
Imorgon är det min tur att ha fredagsfikat på jobb och det ska bli ngt med rabarber och min kollega hade vänligheten att bidra med huvudingrediensen.
(null)
En annan kollega till mig var vinnare i Postkodmiljonären och de var här på företaget och uppvaktade honom i tisdags, han behöll pengarna men jag fick blommorna då han insåg att han ändå skulle ta död på dem. Man tackar vad fint 🌸
Avsnittet ska tydligen sändas på lördag.
(null)
Buketten placerade jag här i vår lilla loungehörna. Lite fint ögongodis.
(null)
Mina vänner, tack för att ni läsar och lyssnar, peppar och kommer med feedback och goda råd. Solen är nu på väg tillbaka efter en grå morgon och det kommer bli en fin dag och kväll hoppas jag.
Johan var på väg till Stockholm men fastnade i Varberg pga en tågurspårning, han löste det på bästa möjliga sätt genom att ringa en vän som hämtade upp honom och körde honom till Göteborg där förhoppningsvis ett nytt tåg mot huvudstaden väntar. 
Miljöpolicyn från företaget i all ära men det är ju bra om man kommer fram. Ellen är (oxå) på väg till Göteborg, först för ett studiebesök på Chalmers och sen avslutar de dagen med ett besök på Liseberg. Igår gjorde hon sista provet innan terminen är slut och den här dagen av nöje/avkoppling är hon värd.

Puss & Kram ❤️







Till top