marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Som, som, som, sommaren…

Allmänt Permalink0
Vilka dagar det varit nu, sol och trevligheter och helt plötsligt så var semesterkänslan där.
(null)
Torsdagen spenderades på Fredriksdalstestern och uppsättningen av Pang i bygget, härligt solig kväll men föreställningen, njaaa. Jag är nog klar med det här nu. Det är föööör mycket buskis för mig och oavsett det så lyfte det aldrig riktigt och jag minns nu att jag kände likadant sist det begav sig. Tack och hej från mig, jag håller mig till mina typer av musikarrangemang och bio framöver för det är dithän mitt kulturella intresse sträcker sig.
(null)
 
(null)
På fredagen skulle vi till Åse & Daniel som endast bor två busshållsplatser ifrån oss. Sommarkortet, Hej hej!
(null)

(null)
Vi välkomnades i trädgården av färgstarka läckerheter och svalkande dryck. (null) 
(null)

(null)

(null)
(null)          Härliga människor är dem med fina barn som visade sig emellanåt under kvällen. Vi åt gott, drack gott och avhandlade allehanda samtalsämnen högt och lågt. Planerade för en gemensam utflykt framöver och idag bestämde dessutom Åse och jag att efter lite för mycket och lite för länge av det goda livet så imorgon måndag, då ska vi börja med rutinerna igen. Jag har redan kommit igång med träningen så det är maten och drycken som ska styras upp.
(null)

(null)
Alfons, deras ludna lilla lyckopiller.
(null)
Morgonkaffe utomhus dagen efter och bokning till vår kommande Roadtrip. Halland kommer att få besök utav oss och jag får säkert anledning att återkomma om det. 
Jag har hittar lite nya udda ställen oxå blir det för oss även en del återbesök som jag tror är helt nya för Åse & Daniel 🤗
(null)

(null)
Bror och svägerska skulle komma på middag och det var planerat för en citron och fänkålsrisotto och jag hade ju som av en händelse just fänkål som jag fått med mig hem från Mölndal. (null) 
Även om solen och värmen varit med oss ett par dagar så blir det snabbt kallt på kvällarna så jag tog det säkra kortet och dukade åt oss inomhus. 
(null)

(null)
Förrätt och fördrink utomhus. 
(null)

(null)
Rosénubblor, mortadella, skinka, bruschetta, svartkålsallad, chips och oliver. 
(null)

(null)

(null)
Vi fick den här vackra buketten som Jill plockat i deras trädgård 🌿
(null)
En härlig kväll med öppna dörrar till sent, ut och in, svala vindar och fin sommar.
(null)

(null)
Precis tagit en promenad och ett sommarprat, lättsam söndag med inte så mycket planerat.

Puss & Kram.



Till top