Hej där, Nu har jag tagit tag i min träning och återvänt till gymmet.
I måndags blev det ett CX pass, i tisdags hemmaträning, onsdag en PW på lunchen & hemmaträning, idag blir det PW på lunchen och ikväll styrketräning på gymmet. Känns rätt ok! Jag har hållit igång hela tiden men inte på gymmet och det är ju rätt kul att träna med andra och inte helt själv framför spegeln hemma ;-) Nu är planen att komma igång innan alla andra ska komma igång efter jul. Jag kör omvänd taktik och startar innan istället
Jag hade hoppats på lite träningsvärk men tydligen har min hemmaträning gjort någon nytta för det blev ingen. Besviken? Ja, lite faktiskt ;-)
Att bli bortbjuden på middag en vardag är vad jag kallar vardagslyx på riktigt. Så skönt att åka från jobb och bara sätta sig till dukat bord. I tisdags var det en sådan kväll hemma hos Farmor & Lasse.  Det serverades lax och ett ungerskt vitt vin tillvarmrätt och till dessert fick vi en saffrans & apelsin cheescake.
 
Ellen & Johan hade varit på Holms Optik för synundersökning och var redan där när jag kom. De hade också en överraskning att berätta, nämligen att deras kommande födelsedagspresent för nästa år redan är klar. Ellen som fyller tonåring nästa år hade en speciell önskan om att få åka till en speciell plats. Det är fritt att önska sig vad man vill och ibland händer det att önskningar slår in, Ni får veta lite längre fram för jag vet inte om den får avslöjas ännu ;-)
Igår var det Lillördag och det serverades som vanligt god mat och god dryck hemma på Stuterivägen. Vi började med Mangofeber och lite snacks innan middagen. Brewskis öl går att köpa på Örebrokiosken (alkoholsvaga såklart) och det är nästan godare med lägre alkoholhalt tycker i alla fall jag, och mer törstsläckande. Passade perfekt efter mitt styrkepass hemma!!
Bakad spetskål med helstekt ryggbiff & rödvinssås. Mums.
 
Doft av jul börjar att sprida sig i hemmet och jag tänder levande ljus varje morgon nu. I mörkret till skenet utav levande ljus dricker jag mitt morgonkaffe och det är en ganska skön start. Blommor hör julen till och fina favoriter (som så många andras) är hyacinter och amaryllis. Vita såklart.
Cancer. Vilket starkt ord det är. Det berör och smärtar och alla har vi någon vi tänker lite x på när det ordet nämns. Det hugger liksom till lite i bröstet. Den senaste tiden har det hänt mig lite för ofta, den där smärtan och ledsamheten för andras skull. Jag är månadsgivare sedan flera år, ingen kan göra allt men alla kan göra något och just Cancerfonden är det som jag valt att stödja.
 
De här fina nyårslyktorna kan man just nu köpa och ge som en gåva/julklapp åt sig själv eller någon annan. Tre lyktor för 295:- där 225:- går till Cancerfonden. Jag tänker att detta är ju fint till Nyårsafton istället för raketer.
En från varje familjemedlem, det blir vårt extra bidrag till forskningen i år.