I lördags hade vi hela tränarstaben för F-05 med deras respektive på middag. Vi blev ett glatt gäng på tolv personer, Vi saknade två för att vara fulltaliga och även om vi klarade oss utmärkt med en tolvmannauppställning så hade det varit roligt med det två "avbytarna"
Såklart känner jag/vi alla men en del bättre än andra och vi brukar inte umgås så här så hur gör man för att det ska bli lagom för alla och så att alla ska känna sig bekväma och välkomna?
Jag älskar att ha vänner på middag och att få gå bort men som jag skrev i det föreående inlägget så var mitt mående inte på topp pga en envis och ihållande huvudvärk. Mat och allt var inköpt, planerat och förberett så däri låg ingen problematik. Jag kunde vila tills gästerna kom. Konceptet blev i alla fall lite bubbel och öl ihop med snacks när gästerna anlände och sen chili på högrev med picklad rödlök, jalapeno, salsa, nachos och surdegsbröd. Allt himmalagat utom brödet som Brödkultur gör bäst "alla dar i veckan"
Jag är ju en sådan som fotograferar ALLT men denna kvällen blev det inga bilder alls och det var ett medvetet val då det var första gången de flesta var hemma hos oss. Dels ville jag inte störa och få dem att känna sig obekväma och dels ville jag delta utan att avbryta för att ta bilder men visst saknar jag bilder från kvällen det erkänner jag. I ett försök att bli av med den pinande huvudvärken blev det en promenad i sakta mak till fina och mysiga Linnéaträdgården för lite grönt att pryda dukningen med. Det gör så mycket för intrycket.
 
Flower power dukning i all enkelhet, blandat och lite brokigt.
 
 
 
Kvällen blev pecis så lättsam som jag ville och min huvudvärk backade till sist tillbaka i glädjeyran. Alla verkade trivas och maten blev uppskattad, alla tog om både två och tre gånger OCH det är väl ett gott tecken om något. Glass & kaffe fick avsluta middagen och efter det satt vi kvar och bara socialiserade. Underbart!!
Lördagen gav mig energi att styra upp en klassisk söndagiddag för familjen dagen efter. I frysen fanns fonder och såser från tidigare skaldjursmiddagar så med lite kompletterande inköp blev det en fin kräftsoppa och som tillbehör gjorde jag parmesanchips. Utav Hans som var hos oss på lördagen hade vi fått en rådjursfilé så den ihop med ytterligare ett frysfynd i form utav en rödvinssås blev en riktigt klassiskt rätt med hasselbackspotatis, brysselkål och svartvinbäsgelé. Rabarber från sommaren fanns oxå nedfrysta så en knäckig paj med vaniljglass fick avsluta middagen. Om det var gott? Jajamen, det var bara förnamnet.
Mysigt att få duka fint och tända ljus även på söndagen.
 
 
 
 
 
Med all den goda mat vi unnat oss under helgen var det bara att ge sig ikast med gymmet när det blev måndag. Ett Corepass och ett Cirkelfys där det sista gjordes om till ett A.M.R.A.P pass. Kul, annorlunda och utmanande. Efter avslutat pass blev det en liiiten tävling där jag vann en finfin vattenflaska i metall.
A.M.R.A.P tyckte jag var ett bra koncept så jag satte ihop ett eget hemma på tisdagen. Bra med nya ideér.
Onsdagar betyder "lillördag" och det är en viktig och mysig dag där vi försöker att förgylla vardagen med att för det första äta ihop hela familjen vid ett och samma tillfälle och för det andra att göra det lite x festligt. Just denna onsdag gjorde jag ett avsteg och firade på krogen med två arbetskamrater. Vi gick till Tugg och käkade burgare. Gott och härligt att få sitta ner och prata lite på tu man hand och att få prata om annat än jobb.
 
 
Vi träffades redan klockan fem så efteråt (det blev en bra uppladdning) åkte jag till gymmet för att köra ett biceps/triceps pass ihop med min kompis Johan. Åtta var jag hemma igen och tänk vad mycket trevligt man kan hinna med på en dag (vissa dagar) och ibland bara swishar det till och det känns inte som man hunnit med ett endaste skit. 
 
När jag kom hem och parkerade bilen för att gå in stod månen genom pergolan och det såg ut som en riktig tavla fast det var utomhus och självklart plockade jag fram kameran igen. Vackert tyckte i alla fall jag.
Veckans och lillördagens bästa är ändå att jag lyckades klippa biljetter till SHM, Jag är glad som om det vore min födelsedag (och ni som känner mig vet HUR glad jag är då) Det var så mycket en slump, lite tur och några marginaler på min sída fast ändå inte. Lite som en trisslott, plötsligt händet det. Jag är ingen konsert eller arena människa, jag fullkomligt avskyr trängsel MEN jag såg SHM i Stockholm 2014 på deras avskedsturné och det är det bästa jag sett för det är typ det enda jag sett, Ha ha.....
Rykten om en återförening har cirkulerat en tid och igår råkade jag gå in på Aftonbladet för att läsa nyheter PRECIS när de hade en presskonferens där de bekräftar spelningen i Stockholm den 4 Maj 2019. Leta, leta, leta, tänka, tänka...
Hur kommer jag över biljetter? Med förra bokningen i minnet och när sajterna kraschade och det blev två x konserter så gällde det att vara beredd.
Biljetterna skulle/ska släppas på lördag klockan tolv MEN av någon anledning råkade jag gå in på Johans Facebook (ja, jag får gå in där ) en kvart efter att hans gamla klasskmarat lagt ut att hon köpt biljetter. Va?! Vad hände med lördag? Maken fick i uppdrag att ta reda på hur det gått till och kontaktade U som svarade inom kort att Tele2 kunder hade förtur igår (konserten spelas i Tela 2Arena) Jaha, Nu har vi ju inte Tele2....
Tänka, tänka, tänka. Vem känner jag som kan hjälpa mig så att jag slipper vänta till lördag? Jo, det visade sig att alla våra företagsmobiler är Tele2 abonnemang så jag fick väl tag i en kollega som inte var intresserad och på den vägen löste det sig.
 
Glad? Jodåmensåatt, skiter björnar i skogen?
House in my House.