Vaknade tidigt efter en orolig natt, sovit dåligt pga magont. Jag gav mig ut på en morgonpromenad medan solen var på väg upp och hoppades att det skulle kännas bättre efteråt. Ca fyra kilometer innan frukost kändes som en bra start.
Till frukost idag blev det som vanligt en stoooor balja kaffe och till det kvarg med granatäpplekärnor. Efter frukost blev det till att lasta Bob i bilen för en tur i skogen. Det är så mycket roligare att gå med honom i skogen, både för honom och mig.
Finaste gossen <3
Vad är det som  är så intressant?
Mitt lilla hjärta stod länge och studerade hönorna vid Sofiero Gård. Han tyckte de lät konstigt och jag skulle tro att det var ömsesidigt ;-)
Veckans tredje pass från Träning för latmaskar avklarades under förmiddagen. Simon säger att tre pass i veckan och jag gör som han säger, Check på den. 
Lite påfyllning till  bla badrummet kom ifrån Apotea.
Trots att jag tvättade bilen förra veckan så var det dax igen. Suck! Och med min vanliga otur så lär det väl regna imorgon ;-)
 
Eftermidagen tillbringades på stan med Annelie och en lätt lunch på Etoile (brödet åt jag inte men det kändes lockande)
När vi fikat klart gick vi in till stan för lite fönstershopping. Tyvärr är det glest med besökare i vårt fina City men eftersom jag varit på Väla tidigare i veckan så vet jag med bestämdhet var de shoppinsugna befinner sig.
 
Jag tänkte bjuda er på ett  litet nyårstips vad det gäller nyårsoutfit...
En liten nätt jumpsuit md en stickad långärmad tröja under kanske kan vara ngt. Inte? Då kanske du kan tänka dig mysbyxor ihop med ett litet nätt festligt linne OCH en långärmad tröja under. På riktigt?
Ja, det löser i alla fall problemet med att låta axelbanden på BH;n synas och mysbyxor är ju skönt.
 
Dagen idag avslutade med att få nyårsfina naglar. Ping!!