marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Slutet på veckan, början på helgen.

Allmänt Permalink0
Inledde helgen med städning, fönsterputsning och mammografi.
(null)
Och innan dess hade fredagsbuketterna kommit på plats, det är få saker som höjer stämningen och atmosfären hemma så som färska blommor. 
(null)

(null)

(null)
Mexico 75 i glaset redan på torsdagen minsann. Drink innan middag och därefter hemmagjord lemonad på lime, passion och mynta. Perfekt svalkande till Indisk Daal.
(null)

(null)
Fräsch sallad innan på sommarkål med asiatisk touch.
(null)

(null)

(null)

(null)
Alltså, så god middag som bilderna inte gör rättvisa och som jag inte orkade redigera. Håll till godo och föreställ er doft och smak.
(null)

(null)
Tidig morgon i stan för besök på sjukhuset och den årliga Mammografin. Viktigt viktigt och man ska alltid gå när man blir kallad. Jag tjatar om det varje år men det är ett jävla privilegium vi har att få göra detta helt kostnadsfritt, var rädd om tuttarna och livet tjejer och gå på er Mammografi.
(null)

(null)
Fredags AW hemma på Stuterivägen i strålande solsken. Sbagliato och Libapizza med Petra som sällskap. Älskar enkelheten i att komma en stund och hänga, få sällskap och skratta ihop, prata av sig och sen går var och en till sitt.
(null)

(null)

(null)

(null)
Johan trollade därefter ihop en amazing sallad åt oss på årets första svenska nypotatis med sommarkål, brynt smör, dill och annat gott och till det stekt kummel. Hörde jag en skål till detta. Jajamän, ett glas Österrikiskt Grüner Weltleiner och den fredagen var därmed en hit matmässigt. Igen.
(null)

(null)
Vilken fredag va? Och sen två lediga dagar till på det utan ett enda måste, bara mer roligheter och härligheter. Just nu är livet allt bra fint tycker jag 💫
(null)
Vår fina utsikt när fredag håller på att övergå mot lördag.

Puss & Kram

Till top