Nu är snart allt ifrån semestern undanstökat, endast gräsklippning återstår men det blir i eftermiddag när solen torkat upp gårdagens regn. När allt är färdigtvättat och inplockat är jag redo att ge mig iväg igen på nya semesteräventyr. Idag hänger Ellen med kompisar och Johan är ute och spelar golf med Christer. Det ger mig tid att fixa lite bankärende, blogga och dricka kaffe. Till lunch kommer min kompis Tina förbi, det är hennes sista semesterdag så den måste vi göra ngt mysigt med såklart. Igår blev det en spontanmiddag med våra kompisar från Hofterup. De precis om vi hade kommit hem kvällen/natten innan från semester. Jag var sugen på något med lime och koriander så jag bestämde mig för fisktacos med picklad rödlök. Såklart fick jag lägga in egen och det blev hur gott som helst (och skitenkelt att göra)
Lite nya fredagsblommor fast på en lördag.
En mysig kväll som till min glädje kunde startas på terrassen med en Aperol, lite ost och charkisar innan det blev för kallt och middagen fick intas inomhus.
Pankofriterad kummel i tacobröd med goda tillbehör, till det en Chardonnay (fleur de cap) När vi kom till kaffet visade det sig att vi inget kaffe hade! Tänk vad smidigt att farmor då bara bo snett över gatan ;-) Johan gick över för att låna oxå löste det sig på bästa sätt.