marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Roadtrip på semestern?!

Permalink0
Semestern är på planeringsstadiet, förhoppningsvis blir det en bilresa till alperna i Österrike för vidare färd mot norra Kroatien.

2012 & 2013 bilade vi till Mlini som ligger precis utanför Dubrovnik. Två helt underbara resor, lika fast ändå väldigt olika.

Nu tänker vi lite annorlunda. Vill spendera mer tid i bergen och liiiite mindre i Kroatien. Önskemålet är att hyra ett hus med trädgård och gärna pool men närhet till de klara, fina Adriatiska havet. 
Ett hus där vi får plats med syskon & kusiner. Tänk vad härligt! Med två kockar, Kroatiens fisk och skaldjur, solnedgången, pooplask och en kall dricka...

I Österrike tänker vi lite vackra slott, landsbygd och cykling i bergen för rastlösa barnsben.

På vägen ut vill vi gärna spendera en dag eller två i Berlin oxå för dess arv, shopping, fina byggnader och torg.

Med tre barn i skolåldern har Berlin mycket att berätta. Det fjärde och minsta barnet behöver röra på benen så etapperna måste bli lagom långa.

Jag hoppas att det blir så här, hade varit så supermysigt.
Får inte jag följa med undrar Bob? 💖



Till top