Hej där.Häromdagen blev jag äntligen färdig till att koka ingerärsshot OCH det om något är väl ett hösttecken. Jag har ju dessutom dragits med en förkylning sen innan vi åkte på semester så nu var det dags. Faktum är att idag är det dag två på sju veckor som jag inte använder näsdroppar. Jag tror ta mig tusan att det var ingefäran som tog död på det sista.
Jag vill ju så gärna hålla mig frisk så att jag kan träna. Jag är ju så himla glad för mitt nya gym och de pass jag kan göra där. Idag tex är det dags för skivstång 55 minuter. Nästa vecka kommer min kompis J hem från sin semester och då ska vi få in honom i rutinerna också. Han hjälper mig att utveckla min styrketräning och jag ska hjälpa honom med förbränningen och då har han lovat att prova lite pass. Här på väg till ett Corepass i måndags.
Hösten innebär också att förändra lite hemma, nya kuddar och nya lampor. Två nya att ha ovanför arbetsplatsen och två golvlampor att ha vid soffan. Bilder på belysning kommer när allt är färdigmonterat och elektrikern har varit på besök. 
 
Alltid när man piffat blir det nya fräscha blommor, det är sen gammalt. Liljor här & vita rosor på köksbordet.
 
Som sagt, lite höstlikt med tända ljus på morgnarna och en liten hutt för att hålla bacillerna borta.
 
Jag hade det hektiskt i måndags med alla paket som skulle hämtas ut; lampor (4 st) kuddar, tavlor OCH en klänning. Kommer ni ihåg att jag nämnde klänningen?  Fint förpackad med ett personligt kort. Den är såååå fin men tyvärr alldeles för stor för mig och det var den sista så det finns ingen annan att byta till. Jag har verkligen sneglat länge på denna fining och tyckte att färgen var toppen till den stora Jubileumsfesten som jag är med och planerar på min arbetsplats.
I detta nu ligger den redo för retur på mitt skrivbord så jakten måste gå vidare för såklart vill jag ha något nytt och fint att ha på mig den 15 September. Attans säger jag bara....
Köpte även en tavla som jag kan "skriva" på. Citat, inköpslista, uppmaningar eller vad jag känner för för tillfället. En kul inredningsdetalj som jag funderat på ett tag att införskaffa och NU blev det äntligen av.
Tisdagens outfit blev till skillnaden från klänningen väldigt casual. Slitna snickarbyxor, vit t-shirt, grå långkofta och grå flip flop.  En klädsel som jag trivdes bra i. Idag slitna jeans från Sixty Days, svart top, svart bomberjacka och svarta pumps. Jag gillar att skifta stil och hoppa mellan olika beroende på väder och humör.
 
 
Work, work, work.....
Igår blev det ett kreativt möte inför Jubileumsfesten. Att göra bordsplacering för över 100 personer är inte helt lätt men det är roligt och jag hoppas att det kommer att vara mödan värt när det väl är dags att sätta sig till bords. Tack vare gokaffe blev det ett kreativ möte och nu är vi snart i mål. Ytterligare ett möte i morgon eftermiddag sen så ska vi nog vara klara eller i alla fall väldigt nära.
Äntligen! Imorse fick jag min favoritmusli som varit slut ett tag till frukost. Dessvärre har ICA Maxi i Helsingborg inte den och jag brukar beställa den på Apotea men nu upptäckte jag att även Mathem har den och där handlar jag ju ändå varje vecka.
Imorse blev det buss till jobb och här på bilden är väl klockan ganska precis sju, det slog mig att om ett par veckor kommer det att vara mörkt när jag går den sträckan. Det har varit ljust så länge nu att det känns lite märkligt att tänka på den mörka perioden vi har framför oss även om den kan vara mysig den med.
Klackar och tunn blus byttes mot träningsjacka och gympaskor för en promenad från jobb och hem. Drygt sex kilometer, det känns gott nu när man sitter i soffan. Både cardio & styrka. Lillördag på det, firar ni det?