marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Jag är lycklig här och nu.

Allmänt Permalink1
Jag tror att förra veckan var en av de bättre faktiskt. Bra träning, bra väder och fina vänner i en härlig kombination.
(null)
Gillar zebra. Tantvarning?
(null)

(null)
Marie kom och hälsade på och jag lagade middag åt oss. Ja, ovanligt att jag lagar mat. Det blev tydligen bra för Johan bad mig att göra det oftare, typ en gång i veckan och det är väl helt ärligt inte ett orimligt "krav"
(null)
Bolognese med tryffelpecorino.
(null)
Hon vet vad jag  gillar min Marie för med sig till mig hade hon en vit bukett med vackra blommor så fredagsbuketten kom på plats redan på torsdagen.
(null)
Fredagsmorgon och en läppglanssölig kaffemugg, såååå jag 💋💋 (null)
 Fredagkvällen bjöd på femtioårsfest för Eva på vackra Hotell The Vault. Innan dess fredagsdrinken med Johan hemma och ett "stålmannensnabbt" ombyte och uppgradering av hår och make-up.
(null)

(null)
Oooops, man kan ju om man vill och anstränger sig lite. Kläderna är samma som på Åses femtioårsfest. Byxdressen från Zara. Känner mig fin och festlig i den.
(null)

(null)
Jag, Petra och Cilla representerade Bubbelklubben där Eva oxå ingår och vi samlades hemma hos Petra innan för lite mat, libapizza med kantareller. Till det, allas vår favoritdrink, Limoncello Spritz. (null)
Bäst på fest.
(null)

(null)

(null)
Vilket trevligt sätt att fira sin bemärkelsedag på. Med alla nära och kära, familj och vänner på ett mingelparty. Det var Evas önskemål, alla på en plats vid ETT tillfälle.
Vad vi gav henne? Bubbel såklart 👌
(null)

(null)

(null)
Börja tidigt och sluta tidigt är ett vinnande koncept om man nu håller sig till det och det gjorde vi denna gången.
Hemma på våran gata i stan ❤️
(null)

(null)
Från den ena festligheten till den andra. Gymmet är ju ett av mina Happy Place.
(null)
Ett bra pass och sen inköp av "gåbortsepresent" Ägg från lyckliga hönor. Riktigt goda och vi äter numera inga andra. Genialisk present om du frågar mig🐥🐣
(null)
Checkade ut hemifrån och checkade sen in hos fina vänner som vi inte träffat på länge. Vi blev bortskämda på alla sätt och vis och deras hem är som ett lyxigt litet Boutiquehotell. Jenny har ett öga för det där med inredning.
(null)
Johan och Jenny skapade över och i grytorna för vad som skulle bli en god middag efter att vi hängt över lite bubbel och snacks under eftermiddagen. Vongolemusslor i blöt.
(null)

(null)

(null)

(null)
Här kan man verkligen vara sig själv. 
Det var hit jag åkte när jag för första gången efter min hjärttrötthet lämnade hemmet för att umgås. Egentligen var jag inte redo men Jenny sa, kom hit, sitt i fåtöljen och gör absolut ingenting. Bara sitt still. Och det är ok att komma i myskostym. Jag åkte dit och satt. 
Och jag satt i klackar från Michael Kors och kände mig fin men svag. Men, jag överlevde och blev så småningom både bättre och modigare. Tack för att du fick mig att våga försöka att bli social igen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kvällen avslutades med en GT, jag vet att det ser ut som en bättre provning men det blev en för sen gäspade vi alla ikapp och klockan elva sov vi alla som små grisar.
Nattsuddandets tid är förbi för länge sen.
(null)

(null)

(null)
Gym och sen första nollan kalas för Ludde. Ännu en oväntat vacker och varm dag gjorde att kalaset kunde vara utomhus 🎈
(null)

(null)

(null)
Jag har sagt det ett par gånger nu, att nu är nog sommaren över, men nu är den nog det. September har ju varit otroligt generös mot oss, kanske liiiite som kompensation för skitsommaren…
(null)
Sitter just nu i en bil på motorvägen i Holland på väg mot Schiphol för att flyga hem (mer om det i ett annat inlägg) men här nere har det varit vår och riktigt ljumma dagar. 

Puss & Kram ❤️





Till top