marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Sjustuga, AW & världens finaste lördag.

Allmänt Permalink0
Det gick ju så fint förra måndagen (en heeel vecka sedan nu) efter min intensiva träningshelg, värre var det på tisdagen när jag vakande upp och halsen kändes som ett rivjärn. Det fick allt bli ett par dagar hemma tillsammans med den här lille godingen. När någon är sjuk och hemma och ligger på soffan och kollar på serier då trivs han allt, vår lille korv.
(null)
 
(null)
När det närmade sig fredag var det dax att ta sig i kragen eftersom jag bjudit hem alla mina kollegor på AW, dessutom med sina respektive som jag inte träffat alla. Nya blommor på bordet inför städet som skulle komma och bli klara strax innan gästerna skulle anlända. Ändå bra planerat att de kom och röjde undan min sjukstuga medan jag var på jobbet.
(null)
Egen produktion av grönt blev till en färgstark middag av något slag som jag dessvärre redan glömt men till det drack vi husets sista flaska av det fantastiska rosét Love by lèoute.
(null)
 
(null)
 
(null)
Måste tipsa Er om de här kalasbra fakeljusen från Clas Olsson, såååå bra och verklighetstrogna.
Går på batteri på timer, brinner åtta timmar och är släckta i sexton timmar och så håller det på tills batteriet är slut. Nu när vi ska hålla igen på elen så får man ju ha mycket tända ljus istället och de här är ju dessutom säkra, man behöver aldrig tänka på att man missat att blåsa ut dem.
(null)
 
(null)
Prepp inför kommande kollegor. Jag lovade ngn enkel mat, såsom grillad korv, alltid gott, Eller?
(null)
 
(null)
Just det, jag köpte ju och fick hem de här underbara GT glasen oxå, kommer från Kitchentime, oxå fyllde på med lite fler champagneglas oxå när jag ändå var i farten.
Man kan aldrig ha för mycket glas har jag hört. 
(null)
Så stora och härliga, mitt bästa tips denna veckan.
(null)
Fredagsfeelingen ser lite olika ut hos mig och maken, Ha ha...
(null)
Alltså, visst är det kul att ha gäster? Nya gäster, gamla vänner, grannar, barnen och deras kompisar. Alla, Det skålade vi för, Johan och jag.
(null)
Spellista, solsken, korvgrillning och ishinkar med allehanda dryck. Kvällen blev fin, samtalen många och bilderna få. De som jag tog kommer inte ut här och det har inget att göra med att det blev en stökig kväll, det är mer av respekt för de som inte är tillfrågade och gett samtycke osv.
(null)
 
(null)
När det blev svalt hoppade vi in och det var fortsatt högt i tak och nära till skratt tills det atta de sista gästerna åkt hem. Vi fick en jättefin flaska skumpa som jag inte provat innan, jag har provat från det vinhuset men inte just denna. Tack fina för att att ni kom och bjöd på er själva och tack för den fina presenten, den ser vi fram emot att njuta utav vid ngt tillfälle framöver.
(null)
Lördagen bjöd oss sedan på oväntat bra väder, så bra att vi kunde äta frukost ute och sen blev vi liksom fast där. Vi hade planerat för Helsingør och smørrebröd men vi kom oxå liksom inte för.
(null)
 
(null)
 
(null)
Det var ju superhärligt att bara hänga men ändå lite synd att inte nyttja dagen bättre så sent om sider så svidade vi om och tog en promenad in till stan och gjorde oss en egen liten Moveat.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Vi var runt på nästan alla våra favoritställen innan vi tog bussen hem och var hemma innan klockan nio, det är ju det bästa. Börja tidigt och sluta tidigt.
 
Pålsjö Krog, Regio, Chocolatte, Nya Scandic, Nya Benchwarmers oxå ett jättefint avslut hos Nettan på bästa bästa AnJo. Det var SÅ bra att vi bokade in oss där på Nyårsafton. Det kommer att bli kalas efter en veckas julfirande i Österrike, att komma hem och inte behöva stressa runt och förbereda en massa utan bara sätta sig till bords och få det bästa av det bästa.
 
Vi har många krogar och vattenhål i Helsingborg och AnJo är ett av de bästa ställena vi har, tillsammans med KIGO, Regio och några till. Hurra för er för att ni gör det ni gör och för att ni var så uppfinningsrika, framgångsrika och härdade ut under Covidåren.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Ostron och vodka. Holy shit vad gott. Och snyggt. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Kan vi ägna ett par sekunder åt den här rätten. Rååbiff i den vackraste av tappningar. Med pommes som var godare än pommes och ett glas rött till som var ljuvligt. Ja, vi unnade oss kankse onödigt mycket i helgen men elräkningen hade inte kommit.
(null)
 
(null)
Tack livet för livets helg.
(null)
Efter buss och en gångtunnel innan hemma. Grafitti och rå kultur på väg mot natt.
Måndagkväll nu, tvättmaskinen snurrar och packningen planeras i huvudet. Miniförpackningar är inköpta och imorgon kväll packar jag resväskan för på onsdagkväll flyger jag till Milano. Reser till en av stor stad med en liten väska. Handbagage för enkelhetens skull. Vi ses i Italien 👋
 
Kanske inte blir jättemycket blogg därifrån för då kan det hända att jag missar någon måltid och det vill jag INTE göra, men håll utkik på Instagram, där kanske vi dyker upp

Till top