Tänke skriva lite om en del utav de produkter jag använder för att känna mig pigg  och fräsch, både på in & utsidan.
 
Grunden för en fin hy är ju som ALLA vet bra och kontinuerlig rengöring så det hoppar vi över MEN om man vill göra det där lilla x någon gång...
En ansiktsmask då och då gör ju underverk. Jag har länge använt Dermalogicas "skin hydrating masque" som fuktbombar huden, du kan även sova med den om du är riktigt torr. Nu har jag sedan en tid testat Peter Thomas Roth´s Detox serie med gurka och jag är kär.
Doftar rent & fräscht och du riktigt känner hur den jobbar i huden. De gröna färgstarka förpackningarna gör dig dessutom glad när du öppnar badrumsskåpet.
I kitet jag köpte ingick förtom masken; rengöring, ansiktscreme och en gelé till ögonen som du lägger i frysen innan användning. Oh my good, när du använt alla produkterna känner du dig som ett nyfött barn med den lenaste och renaste hyn.
 
När du är så ren och fin ill du givetvis ha lite färg i ansiktet. Solarium är ju inget alternativ nu för tiden känns det som. Är det ngn som går på solarium nuförtiden? Egentligen?
Riktig sol och utomhusvistelse slår allt men den tiden är ju begränsad i denna delen av världen.
 
Jag, som så många andra har upptäckt James Read!! En busprodukt i ansiktsvattenform med rosenvatten (bus=brun utan sol) 
Superenkel att spraya på efter fuktcreme innan läggadgs eller övr make up som fixering OCH det bästa utav allt är att den doftar inte bus.
Jaha, tänker ni. Det säger alla. Men denna gör inte det, på riktigt.
Jag säger bara, kööööp! Jag handlar på Skincity!
Proffsiga, snabba, massor utav nyheter och en massa kul x prover som kommer med leveransen. Att paketet är packat snyggt och med "lullull" höjer glamourkänslan ytterliggare.
 
Ok, så ska vi må bra inuti oxå. Bra mat, ordentligt med sömn, mycket vatten, lagom med alkohol, träning mm... 
Men tom den som gör allt det kan behöva ett x tillskott.
Jag/vi äter lite olika vitaminer ifrån Holistic. Det finns en uppsjö utav märken och det gäller bara att hitta "sitt" 
Zink och magnesium/kalcium äter jag året runt, D-vitamin under de mörka månaderna och nu senast har jag lagt till B12.
Du kan ha B12 brist utan att det syns på ditt blodprov och symptomen kan vara väldigt diffusa men det fiffiga är att kroppen kan inte lagra B12 utan det försvinner ur kroppen.
Sedan jag började äta B12 har min obalans och yrsel försvunnit, jag vågar knappt tro det men än så länge är det faktiskt så.
Att träna är även det ett sätt att må bra såklart.
Nu är min förkylning på ett sådant staduim att jag är tillbaka, igår blev det styrketräning och idag blev det 6 km powerwalk utomhus i en fin kväll.
Jag är en mycket bättre och trevligare människa om jag får röra på mig, så är det bara. Speciellt pw eller jogging, det tar bort min oro och ångest.
Att komma ut och bara låta benen få göra sitt,då släpper det om satt sig i huvudet och gnager. Nästan alltid.
Ett annat trick jag kommit på (eller kommit tillbaka till) är min spikmatta! 15 minuter på den varje kväll innan läggdags är kanon, det frigörs en massa spänningar. Testa, du blir beroende.
 
Vad gör du för att må bra?