marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Bästa fredagen.

Allmänt Permalink0
Champagne och trevligt sällskap i fredags,  AW med Annelie på A little Party hos fina och superduktiga Camilla. Jag har nämnt det här stället förut men det tål att upprepas. Gå hit och njut ett par timmar. Bara sätt dig i passagerarsätet och åk med.
(null)
Ljuvligt för både öga och gom. Vackert dessutom.
(null)
 
(null)
 
(null)
Vad passar bättre till Champage än ostron? Och därefter krispigt fläsk som oxå det var superbt.
(null)
 
(null)
Nöjda, väldigt nöjda tog vi sedan en promenad genom staden och landade till sist på KIGO som är ytterligare ett av mina favoritställen, dock var de inte alls på tå i fredags. Servicen var riktigt under medel, maten var ok, vinet var ok medans drinken var en fullträff.
(null)
Stämningen i lokalen var toppen men besöket som helhet får denna gången knappt godkänt. De kanske hade en dålig dag med fokust felriktat, vad vet jag.
(null)
En härlig kväll in alles med en fin vän där vi hann ventilera högt och lågt men långtifrån allt vilket ger oss anledning att ses snart igen. Jiippiiee! Buss hem i rimlig tid, väldigt rimlig för att vara jag ;)
Johan mötte upp mig när jag hoppat av i Laröd (är ju onödigt mörkrädd) oxå fick jag sällskap hem. Dusch och hopp i säng för att vara på topp til dagen efter, Lördagen skulle ju spenderas utomlands men mer om det i ett annat inlägg.
 
Puss & Kram

 
Till top