marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Tackar för besöket.

Allmänt Permalink0
Jo, då var man igång igen MEN vilken helg vi hade va, vänner kan väl ändå vara något av det bästa som finns ❤️
(null)
Fredag på altanen, innan regnet sedan slog ner med full kraft under lördagen. 
Fredagsdrinken i bikini och solsken, sista, ja det var absolut sista sommardagen. Igår måndag var ok men idag när jag körde till jobbet var det endast ynka nio grader. Soligt och krispigt och vackert men nu kommer värmen att få det svårt att slå sig tillbaka.
(null)
Man kan ju diskutera väder i oändlighet 🤣 Nåväl, knivarna är nu inskickade och vi väntar med spänning på returen och resultatet.
(null)
 
(null)
GT Sevilla med sockerfri tonic och lite pimp.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
När 42:orna kommer på besök. Så gölligt med Ellens små skor sidan om pojkvännens 🤗
(null)
Det största som hände i helgen, lilla Adele kom till världen och snart, snart ska vi få träffa henne och hennes stolta storebrorsa. Våra grannars nya familjemedlem och prinsessa.
(null)
(null)     
Uppe med tuppen och rev av ett pass för biceps och triceps innan det var dax för lunch. Vår nästan stående lördagslurre, korv och champagne. En oväntat bra kombination. Egenpicklad gurka, stark senap och rå lök är ett måste och väldigt mumsigt. 
Lite glamour i all enkelhet 🥂
(null) 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Alltså, kolla in denna lådans innehåll. 
(null)

(null)
Osse den här godingen. Ja, både körven och hunden då såklart 🤣🤣
(null)
På bilderna nedan ser ni lådans innehåll, såååå lyx att man dör lite. Egenproducerat från Marie i Mölndal och världens finaste och godaste gåva.
(null)
 
(null)
 
(null)
Jag som inte har gröna fingrar eller för all del intresse blir SÅ imponerad av det här.
(null)
 
(null)
Innan middagen och efter promenaden bjöd vi på Aperitivo. Drink och snacks och samtidigt någonstans här slutade jag att fotografera. Ibland blir det så och det ger mer ro till middagen men sen saknar jag jag att jag inte engagerade mig mer med kameran.
Nåväl, det trollades i köket och skapades goda rätter med grönsakerna som bas att utgå ifrån. Grönt är skönt.
(null)
 
(null)
Sallad med zucchini och sallad med gulbetor (och såklart en massa andra goda ingredienser och tillbehör) Ja, det 
var det som kom med på bild 🌿
(null)
Till dessert efter all god mat blev det enklast möjliga, Avecbricka, kaffe och mörk choklad.
(null)
Efter en god natts sömn och en fantastisk frukost som över huvud taget inte dokumenterades… 
I alla fall bestod den bla av rester från middagen kvällen innan. Spansk tortilla, en slags omelett med potatis. Foccaccia, pålägg, lax, avocado, mimosa, kaffe och hela härligheten. Mums 😋
(null)
Innan våra fina vänner åkte hem hjälpte de oss med ett dilemma i vårt lilla badrum där ett fäste till duschmunstycket gått sönder och där skruvar argat fast i väggen och fram till i söndags varit OMÖJLIGA att få loss. Men Bergmans gav sig inte (och det roliga är att Ronny som har allt och lite till i verktygsväg var bättre rustad i husbilen de kom med än vad vi var i förrådet 🙈 I vilket fall som helst så löste det sig och Johan kunde sen åka till Hornbach och köpa nya reservdelar.
 Nu är alla nöjda och glada igen, Ellen duschar i "sitt" badrum igen och jag har fått tillbaka mitt. Det som återstår är att sätta upp varningstexter de fredagar som städet kommer för det är i deras framfart fästena går sönder, har hänt i det stora badrummet oxå men där lyckades jag lösa det själv.
(null)
Vackert som en tavla 🍅
(null)
Jeans för första gången på ett halvår, hua. Det kändes som ett mindre litet fängelse.
(null)
Kaffe to go en tidig morgon och planerade måltider. Här, frusna vindruvor till mellis.
(null)
Jag önskar Er en härlig vecka med mycket positiv energi. Min energi får jag främst genom träning, god sömn och härliga möten med människor, bland människor som lyfter mig och varandra ❤️
 
Puss & Kram.
 
 
 
 


Till top