marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Vinnarmackan från Växjö oxå äntligen konsert.

Allmänt Permalink0
Jag har hittat en ny serie, Har ni sett och vad tycker ni? Den här typen är precis min grej. En säsong och typ åtta avsnitt. Jag avskyr verkligen när det är 58 säsonger med 32 avsnitt i varje.
Ja förutom Downton abbey då som jag ÄÄÄLSKAR.
(null)
Alla goda tring är tre.
Bubblor som vilar tryggt i ett badkar oxå ett miniglas att sätta på flaskan så att man kan dricka direkt ur. Toppenfint ju. Jag skrev på IG att jag fick badkaret av Cilla förra året men det är faktsiskt TVÅ år sedan och med det får jag ju säga att det är skamligt att "ingen" badat i det förrän nu.
(null)
I torsdags var förväntningarn höga och jag åkte till jobb tidigt med en go känsla eftersom det på kvällen skulle bli konsert, Nämligen fantastiska Johnossi som vi väntat på sedan i julas när vi fick biljetterna och sedan sen i Mars när konserten blev inställd pga sjukdom och allas vår besvikelse var så stor, så stor MEN nu skulle det äntligen ske. Tjoohhoooo!!
(null)
Innan konserten måste jag oxå berätta om den här supergoda Bahn Min som min käre make sen återskapade utifrån ett inlägg jag hittade på IG. Jag var ju i Växjö med en kompis förra helgen och firade min födelsedag där och just den helgen var det SHL slutspel med Växjö Lakers som ett par dagar senare tog hem hela tjottaballongen. Jonas som äger och driver Miss Voon där vi bla var skapade då den här"vinnarmackan" som de hedrade laget med. Jag såg hans inlägg och började dregla, Ha ha...Detta är precis mina smaker. Och Johans.
Han picklade och syrade och fixade och utan att ens ha ätit originalet så var det här minst lika bra.
(null)
Jag som försöker att undvika vitt bröd fick mitt som en sallad och Ellen som är vegetarian fick sitt fast med vegofärs. Återigen, Alla goda ting är tre. Otroligt gott, Tack @kockjonas för inspo.
(null)
 
(null)
Om man ska vara helt ärlig så blir det nog superduper liiiite bättre i bröd för det är ju just det som är
Bahn Mi (Vietnamesisk macka) men jag var i alla fall superduper nöjd med min salladsvariant.
(null)
 
(null)
 
(null)
Konsertdax på The Tivoli som är vårt vattenhål här i Helsingborg när det gäller konserter och Mr Tivoli, Hasse Jönsson har gjort och gör ett fantastiskt arbete här. Tivoli är Hasse Jönsson. Punkt. 
Johnossi, ders image och deras musik är som gjorda för det här lokalerna. Tight, trångt, rökigt och lite stökigt. John Engelbert och hans gura var en matchmade in heaven här.
(null)
 
(null)
 
(null)
Konserten var SÅ BRA, det blev av olika anledningar som vi eventuellt eller inte alls kommer in på vid ett annat tillfälle en tidig kväll för mig men summa summarum så blev det en kväll att minnas.
(null)
Fredagen bjöd sen på vårkänslor, sneakers och en ljus kavaj. Fredagar är ngt speciellt och vi har alltsomoftast högt i tak på min arbetsplats då, mer än vanligt alltså. Jag har fått lite nya arbetsuppgifter på en annan avdelning och håller som bäst på att lära upp mig. Jag har sedan jag för åtta år sedan bytte från kundsupport/produktionsplanering till Innesälj inte kunnat se mig själv mig på någon annan position på Carlsson & Möller.
Det jag är igång med nu såg jag inte alls komma men jag tycker att det är riktigt roligt och jag tror att det kan komma ut något bra ur det här. Att efter nio år på en arbetsplats få möjligheten att göra ngt nytt, att utmana sig själv men framförallt att någon annan tror på en. Det sista är nog det största och viktigaste för mig. Åttio procent innesälj och tjugo procent på inköpsavdelningen, så är det just nu.
(null)
Våren försöker att tillbaka sin postion och vi gör vad vi kan för att hjälpa till.
Nu lördagmorgon, långhelg och Valborshelg. Promenader, träning, vänner och trädgårdsarbete, det är så det ser ut. Huset håller långsamt på att vakna och snart får jag sällskap i den ljuva morgontystnaden. På agendan finns oxå en ev resa att boka. Det har varit många potentilla resor som gått om intet det senaste halvåret av olika anledningar men nu är vi nog så nära vi kan komma en innan vi slutgiltigt beslutar oss för en sommar i Sverige.
(null)
Njut helgen mina vänner ses vi förhoppningsvis snart igen.
 
Puss & Kram 😍
 

Till top