marie.r.blogg.se

Jag är jag, på mina villkor! Mitt i livet och min blogg är min dagbok och mitt fotoalbum. Alla fina bilder som blir till stöd för minnen, känslor och upplevelser finns här för mig och för er som vill. Många inlägg handlar om mat, familj, vänner och träning

Grönt är skönt!

Permalink0
Gick upp i ottan för att börja jobba innan telefonerna började ringa och för att försöka komma ikapp efter påskledigheten, vad hände?
Jodå, det gick inte att logga in, varken i affärssystemet, mailen eller ngt... Grrrr! Irriterande var bara förnamnet. Vår underbara IT support är oxå sämre än sämst!

Var på jobb kvart i sju och kunde börja arbeta först två timmar senare.
Ngt positivt med det? Jag hann socialisera med mina kollegor om vad det gjort under påsken. Trevligt och ovanligt men dyrt för C&M.

Som grädde på moset så skickade vi Ellen till skolan och det visade sig att det var studiedag, vilken miss och man känner sig verkligen stolt som förälder 😜

Jag har snöat in på grönsaker så idag till kvällsmat blev det ugnsbakad spetskål och fänkål med citron och en supergod dressing på olivolja, vitlök, dill och schalottenlök. Mums! Fräscht!

Eftersom jag varit inne större delen av dagen blev det en promenad på 5 km i solnedgången och nu ligger jag nyduschad och tittar på Camping Queens, herrejesus vilket program.




Till top