Eter spanienresan väntade den här fina tishan på mig. Johan har en kompis som bor i New York och arbetar som bartender där men som även har ett företag där han designar T-shirts. Cool kille med coola grejor.
Efter den underbara resan med värme blev det till att hoppa i långbyxorna här hemma, ihållande varmt för att vara Oktober så jag fortsatte att vara barfota i skorna. Jag undviker strumporna så långt det bara går. Clean Eating finns nu mera på ALLA Willys & Hemköp så om det tar slut nu måste jag inte vänta på leverans från Apotea, dock fanns inte min favoritmusli på Willys men den här duger gott så länge.
Lunch från bästa Holy Green blev det på tisdagen, utomhus. Hur ljuvligt är inte det? 
Min kollega och reskompis Annelie beagv sig av på tjänsteresa så snart vi var hemma från Spanien och när hon var åter på kontoret på torsdagen hade hon de här godingarna med sig till mig då en av hennes kunder är Fazer som tillverkar de här barsen. Mums! Perfekt som mellis alternativt innan eller efter träning.
Klimakteriet!! Jajamen, det rasar för full fart i denna kroppen. Tidigt, ja, men nu är det som det är OCH just nu går det en dokumentär om "elendet" på SVT i två delar där jag tittade på den första i torsdags (tror jag) Intressant och en del visste jag redan medan en del saker var för mig helt nya men som oxå gav svar på en del av symptomen jag har och som jag inte alls kopplat till detta. En del av det som pågår i min kropp nu är delvis klimakteriet men oxå sviterna av min utmattning då även den lämnar saker efter sig som det kan ta ett tag att klura ut varför det är så.Klimakteriet är som pubarteten fast baklänges liksom.Underbart att vi på denna adressen just nu har en utav varje sort och inte konstigt att det är högt och lågt varvat.
Mellan dokumnetär, träning, matlagning och annat så blev det storstädning som inkluderade hela familjen för att det skulle hinnas med. Vår städfirma har lagt ner sin verksamhet så nu får vi städa själv ett tag tills vi eventuellt hittar någon annan lämplig för uppdraget. Jag fick badrummet....
Fredagen på Carlsson & Möller inledddes med ett event för Big Sciense från Lund där jag tagit på mig att fixa frukost åt dem innan det var dax för föredrag och rundvisning utav vår produktion. Jag tycker alltid det är kul att få göra något som jag vanligtvis inte gör och det här är ju lite mitt rätta element. Goda smörgåsar, frukt, yoghurt, kaffe och nybakade crossianter blev mer än uppskattat kan jag meddela. 
 
 
 
Efter att jag klivit av min kökstjänst gjorde jag mitt "vanliga" jobb ett par timmar innan det var dax att svida om ännu en gång för att på kvällen åka och fira kusin Ludde. Min fina top som köptes in till Carlsson & Möllers jubileumsfest blev en bra kombo ihop med ett par skinn tights. Hos Ludde bjöds det på bubbel, pizza och rött vin, middagen avslutades med kaffe & Tiramisu och jisses vilken mysig kväll det blev.
Efter en usel natts sömn blev det kaffe och Netflix som fick starta min lördag innan jag begav mig till stan för att fixa naglara som var mer än välbehövligt samt för att få färgat och klippt håret. En god och fräsch lunch mellan de båda bokningarna unnade jag mig på Ginger Hälsobar. 
 
 
 
 
Från slitet blont till mörkare med mer glans och djup vilket känns helt rätt nu när det är höst.
Hela helgen har bjudit på fantastiskt  fint väder med temperaturer en bit över tjugo grader. En kall öl i solen på Petras altan innan middagen hos henne på kvällen där vi gick igenom mötet de varit på i Malmö med STS. Våra tjejer ska kanske åka på språkresa nästa sommar. Imorgon (tisdag) ska vi och lyssa på EF oxå innan vi evetuellt går på avslut. Spännande.
Vi bjöds på Thailändsk fiskgryta och glass och hade som alltid en mysig kväll ihop. 
 
Natten mot söndag bjöd på en ännu sämre sömn (säkert klimakteriet som stör min nattsömn igen) så igår var jag ett vrak som vaknade och storbölade av trötthet. Jag låg kvar och tittade på min serie och försökte att somna om men icke. Trött som ett ålderdomshem och kroppen skrek efter sömn men den somnade inte. Jag har inte tränat riktigt sååå mycket som jag önskat den gångna veckan (och det eftersom jag lyssnat på min kropp) men då blir sömn och annat lidande som i slutändan påverkar mitt humör och mående.
 
Min pappa dök upp på ett spontabesök på söndagen och det var toppen för Ellen hade en skoluppgift av det tekniska slaget som hon behövde hjälp med och då var morfar den perfekta och bästa lösningen på det.
Efter frukost tog jag till mitt bästa vapen mot trötthet, tårar och nedstämdhet. Naturen. Jag gick mot Brödkultur och köpte mig bröd och kaffe som jag tog med ut i skogen och där jag lutade mig mot ett stengärde för att försöka hitta lugnet. Sol och kaffe utomhus långt bort från stim och stök visade sig vara rätt väg att gå igår. Efter kaffet som gav lite koffeinenergi gick jag i motsatt riktning dvs mot Kulla Gunnarstorp där jag köpte mig en höstbukett blommor att pryda köksbordet med. Det tyckte jag att jag var värd.
Meeeen hur ljuvligt.
 
 
 
Höstlikt och vackert hemma nu med Hortensia.
Söndagkväll och Kockarnas Kamp blev avslutningen på min vecka.
Idag ska det äntligen bytas fönster här hemma, ni vet det som exploderade för ett par veckor sedan och väckte oss mitt i natten. Jag återkommer om det i veckan. Ha en fin måndag måndag vänner, min kalender är fulltecknad denna veckan (oxå) så nu kör vi!!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej